Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

 

RM50

Dikehendaki! 10 000 Kekosongan diperlukan di seluruh malaysia

 • Condition: New (Baru)
 • Deal Method: E-Banking & Posting
 • Street: 001762546-A
 • Zip/Postal Code: 63000
 • City: Cyberjaya
 • State: Selangor
 • Country: Malaysia
 • Listed: 01/31/2014 4:55 PM
 • Expires: This ad has expired
Dikehendaki! 10 000 Kekosongan diperlukan di seluruh malaysia

Description

SAMBILAN DAN SEPENUH MASA. JAWATAN KOSONG KEMASUKAN SEGERA

Contoh kekosongan kerja yang di kehendaki.

DATA ENTRY

JURU TAIP

KERANI AM

FREELANCER

KHIDMAT PELANGGAN

 

Syarat kelayakan lain:

 

mampu bekerja tanpa pengawasan

bermotivasi & berusaha.

rajin dan komited

disiplin tinggi diperlukan untuk berjaya

 

Untuk maklumat lanjut, sila layari: rahsiajobdirumah.blogspot.com

 

KEKOSONGAN TERHAD DAN SEMENTARA MASIH ADA KEKOSONGAN

 

Syarat-syarat kelayakan untuk melakukan kerja melalui Jobdirumah adalah cukup ringkas sebagaimana yang diterangkan di bawah.

 

* Tahu menggunakan komputer dan mempunyai talian internet.

* Tahu menggunakan Microsoft Office (Word dan Excel)

* Boleh menulis, membaca dan memahami bahasa inggeris

* Mesti berumur 18 tahun ke atas

* Pihak JDR memberi jaminan tidak terlibat dalam sebarang urusan yang salah di sisi undang-undang malaysia mahupun antara bangsa.

 

Pihak Jobdirumah (JDR)

 

* Tidak terlibat dengan sebarang skim cepat kaya

* Tidak terlibat dengan urusan jual beli matawang (Forex)

* Tidak terlibat dengan sebarang sistem perniagaan MLM atupun skim piramid,matrix force dll.

* Tidak terlibat dengan sebarang perniagaan offline (jual barang atau cari penaja baru/downline)

 

Penerangan ringkas Jobdirumah (JDR)

 

# 1. Jobdirumah bukan scam

 

Jobdirumah menjual panduan dan cara untuk berkerja di rumah. Beli produk dan praktikan penggunaannya.

 

# 2. Tiada Jaminan Pekerjaan

 

Jobdirumah tidak menjamin sebarang pekerjaan. Kejayaan untuk bekerja dari rumah adalah hasil usaha dan masa yang anda luangkan dalam mempraktikkan kerja, program dan teknik yang di peruntukkan. Tiada usaha, tiada pekerjaan. SIMPLE!

 

Pendapatan bergantung ke atas diri sendiri. Jika betul-betul mempraktikkan segala panduan tak mustahil anda boleh jana pendapatan dengan hanya bekerja dari rumah.

 

# 3. Jobdirumah Bukan Majikan

 

Jobdirumah tidak menyediakan sebarang pekerjaan. Sebaliknya memberi latihan asas bagaimana dan cara untuk bekerja dari rumah. Dalam erti kata mudah Jobdirumah bukan majikan sebenar.

 

Tetapi berdasarkan asas-asas inilah ianya digunakan sebagai panduan untuk bekerja dari rumah. Bermula dengan pendaftaran sehinggalah cara memohon dan bagaimana untuk mendapatkan kerja dari rumah melalui agensi-agensi yang sediaada, seterusnya menjadi majikan anda.

 

Semua akan diterangkan secara terperinci setelah mendaftar dengan jobdirumah. Untuk makluman bakal majikan anda adalah dari seluruh dunia. bayaran pula akan dibuat oleh majikan setelah anda menyiapkan tugasan atau pekerjaan yang di berikan.

 

Apakah kelebihan kalau mendaftar jobdirumah?

 

– Penerangan bertulis secara online tentang dimana, cara apa & bagaimana mendapatkan kerja dari rumah dengan majikan & agensi.

– Maklumat asas perkara yang perlu di sediakan sebelum membuat permohonan kerja pada majikan & agensi.

– Video tutorial cara membuat permohonan kerja-kerja yang anda fikir sesuai dengan kelayakkan & kemahiran mereka.

– Tip-tip serta cara untuk mendapatkan & mencari kerja di rumah sebenar yang tidak bersangkut paut dengan sebarang jenis perniagaan online dan offline yang lain.

– Carian terus ke laman iklan pekerjaan kami (JDR) pada lebih 10,000 kekosongan terkini dalam satu-satu masa daripada majikan & agensi di seluruh dunia dengan peruma.

– Kemas kini senarai tawaran kekosongan terkini dari majikan & agensi-agensi secara percuma setiap hari.

 

Jobdirumah atau JDR sebenarnya menyediakan perkhidmatan, panduan dan video tutorial cara mendapatkan kerja dirumah melalaui sumber-sumber yang betul dan sahih. Mereka ini adalah pihak yang mempunyai pengalaman lebih 10 tahun dalam bidang Home-based business dan Internet Marketing yang terawal di malaysia.

 

Contoh-contoh Tugasan Jobdirumah

 

Setiap hari pada pukul 8 pagi, pihak Jobdirumah akan mengirim senarai kerja-kerja daripada syarikat/ majikan terus ke email anda. Antara contoh-contoh kerja ialah seperti memasukkan maklumat ke dalam pengkalan data, mengumpulkan maklumat, laporan, artikel, proposal, pengiklanan, penterjemahan, mereka bentuk grafik, pembangunan laman web, facebook & twitter manager, komen page dan group facebook, pekerja kaji selidik dalam talian, penulis blog part time dan pelbagai jenis kerja lagi. Anda boleh pilih mana kerja yang bersesuaian dengan anda, fahamkan kehendak majikan dan mula memohon kerja tersebut.

 

Salah satu kerja mudah dari Jobdirumah:

 

Ya. Ada pelbagai kerja yang mudah-mudah yang boleh anda dapat dari listing Jobdirumah. Ada yang terlalu mudah seperti cuma perlu Tweet URL, like akaun facebook, ada yang kena buat video dan ada yang cuma buat iklan atau iklankan produk mereka diwebsite atau blog tertentu.

 

Pembayaran upah untuk pekerja job di rumah selalunya di buat mengunakan Paypal, cek atau deposit tunai. Anda boleh pilih sendiri cara bagaimana anda mahu di bayar.

Ada 2 jenis kategori upah:

 

1. Upah tetap

 

2. Upah Jam.

 

Upah Tetap:

Harga upah di tetapkan pada satu harga sebagai contoh $100 untuk satu tugasan. Anda akan lakukan kerja dengan harga upah yang tetap hingga selesai tugasan.

 

Upah Jam:

Bayaran mengikut jam, perlu di lakukan dalam talian melalui sistem yang di sediakan oleh majikan untuk mengira jumlah jam bekerja dan juga merakam perkembangan tugasan. Sebagai contoh anda di bayar $10.00 untuk setiap jam dan anda selesaikan tugasan dalam masa 10 jam, jadi upah yang akan di terima adalah sebanyak $100. Walau apa pun jenis upah yang anda terima, bayaran upah oleh majikan adalah selepas tugasan di selesaikan. Jika tugasan agak sukar, anda boleh juga meminta bayaran pendahuluan sebelum memulakan kerja. Namun ia bergantung pada budi bicara majikan dalam hal ini.

 

Saya faham jika anda kurang yakin samada benar atau tidak wujud pekerjaan dari rumah kerana banyak tawaran kerja di rumah dan akhirnya anda di sajikan dengan skim cepat kaya, perlu cari downline untuk dapat kembali wang yang anda bayar atau program perniagaan yang hanya menipu.

 

Untuk mendapat kerja di rumah yang sebenar, anda perlu tahu di mana untuk mencari peluang tersebut. Memang ada banyak peluang pekerjaan di rumah tapi kebanyakan adalah perniagaan di rumah bukan pekerjaan di rumah. Walaupun kedua – dua jenis ini boleh di lakukan di rumah tetapi mempunyai maksud yang berbeza.

 

i. Perniagaan di rumah – Sebarang jenis program yang anda sertai dan memerlukan anda membuat promosi atau mencari pelangan atau downline adalah sejenis perniagaan di rumah. Pendapatan anda di jana hasil                      daripada pembelian atau penyertaan pelangan atau downline baru.

 

ii. Pekerjaan di rumah – Anda di bayar untuk bekerja menyiapkan tugasan atau kerja yang di beri oleh majikan. Sama ada majikan itu mendapat untung atau tidak dalam perniagaan mereka itu bukan masalah anda. Gaji di bayar oleh mereka kepada anda untuk menyiapkan tugasan atau kerja tertentu. Oleh sebab itu jobdirumah diwujudkan. Pihak Jobdirumah tidak menjual atau menawarkan program perniagaan kepada anda. Mereka menyediakan LATIHAN ASAS dan jalan yang betul ke arah mendapatkan kerja di rumah yang sebenar. Kerja di mana anda di bayar untuk menyiapkan tugasan atau kerja yang di perlukan oleh majikan BUKAN membantu mereka mendapatkan pelanggan.

 

Ada kerja yang dibayar dengan jumlah yang tinggi. Dan ada juga yang dibayar dengan rendah. Bergantung pada tahap kesusahan sesebuah job/kerja yang anda peroleh.

 

Dan biasanya, kerja seperti “Data entry” adalah paling popular dalam senarai kerja yang diberikan oleh Jobdirumah. Jika anda pandai dan bijak menyelesaikan kerja seperti ini, anda boleh cuba sertai Jobdirumah dan lakukannya. 

 

Untuk maklumat lanjut, sila layari: rahsiajobdirumah.blogspot.com

(copy & paste)

Ad Reference ID: 96752ebd4e2a7ec7

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to inquire about this ad.

Sponsored Ads

 • Ad 1
 • Ad 2
 • Ad 3
 • Ad 4