Welcome, visitor! [ Register | Loginrss

 

RM50

Provider Kerja di Rumah Terbaik untuk Anda!

 • Condition: New (Baru)
 • Contact No: http://rahsiajobdirumah.blogspot.com
 • Deal Method: E-Banking & Posting
 • Zip/Postal Code: 63000
 • City: Cyberjaya
 • State: Kuala Lumpur
 • Country: Malaysia
 • Listed: 11/15/2013 3:39 PM
 • Expires: This ad has expired
Provider Kerja di Rumah Terbaik untuk Anda!

Description

Adakah anda sudah serik di tipu dengan sebarang bentuk peluang pekerjaaan di rumah?

Adakah anda hebat di dalam penulisan? anda tahu menulis resume? Anda seorang pesara,suri rumah dan sesiapa sahaja yang sedang mencari sebarang bentuk peluang pekerjaan yang boleh di lakukan di rumah anda sama ada secara part time mahu pun full time?

Kini anda berada di tempat yang betul. Siapa saya? saya adalah seorang part time affiliate yang boleh dipercayai sehingga kini, di dalam bidang mencari peluang pekerjaan dan mencari sumber kewangan tambahan di internet dengan cara yang betul sahaja. Saya tidak akan mempromosikan sebarang bentuk peluang,pelaburan,head hunting,money game yang melanggar syariah islam dan yang sekutu dengannya di internet.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.   Sebelum saya bercerita dengan lebih lanjut, ingin saya tekankan disini. Sebenarnya program Job Di Rumah (JDR) ialah program peluang kerja dan bukannya peluang niaga. di harap anda yang sedang membaca ini tidak terkeliru dengan program JDR ini.

Baiklah kita terus sahaja ke point utama iaitu, apa itu programn JDR. program JDR ini sebenarnya memberi kerja kepada anda. kerja-kerja yang diberikan adalah berbentuk penulisan.  Contoh-contoh kerja yang diberikan adalah:

Dibawah ni saya senaraikan sedikit bahagian-bahagian yang terdapat di dalam ruangan ahli berdaftar yang menjadi pelanggan jobdirumah. Terdapat 7 bahagian penting dalam panduan yang disediakan oleh pihak jobdirumah iaitu;

JDR bahagian 1 – servis “job listing” dimana anda perlu mendaftarkan email anda untuk mendapatkan senarai kekosongan jawatan baru yang bersesuaian dengan anda.

JDR bahagian 2 – anda akan diberikan beberapa pilihan kerja di rumah yang mungkin sesuai dengan kelayakan & kemahiran anda. Namun anda tidak perlu risau, syarat kelayakan untuk memulakan kerja sangat mudah seperti yang saya nyatakan diatas. Terdapat 10 option atau pilihan untuk anda bekerja dari rumah.

JDR bahagian 3 – Salah satu faktor utama untuk anda mendapat kerja ialah penyediaan resume yang terbaik dan mampu memikat majikan. Jadi dalam bahagian ini anda akan diajar bagaimana membuat profile/resume anda yang mampu menawan majikan untuk mengupah anda bekerja.

JDR bahagian 4 – Menerangkan kaedah yang boleh digunakan untuk menerima bayaran upah/gaji dari majikan setelah selesai kerja.

JDR bahagian 5 – bahagian ini jobdirumah akan tunjukkan kepada anda bagaimana proses asas pendaftaran dan permohonan di agensi berbeza melalui video tutorial.

JDR bahagian 6 – pada bahagian ini jobdirumah akan kongsikan kepada anda tip-tip untuk memenangi pemohonan terhadap kerja yang anda mohon dan bagaimana bersaing dengan calon lain.

JDR bahagian 7 – Anda pasti tidak mahu sekiranya kerja yang anda selesaikan tidak mendapat upah, jadi bahagian ini anda akan diberikan tip-tip untuk mengelak dari majikan yang tidak jujur atau “fraud project”.

Disini saya senaraikan sedikit testimonial dari beratus-ratus peserta yang sudah berjaya di dalam program JDR.

Bukti Testimonial Sebenar:

February 22, 2013 9:46:45 AM

Belinda Choo Selangor freelance   I’m very satisfied with JDR. Just stay at home, work at home and we can get the paid.

February 20, 2013 2:47:05

PM Fiona Tennakoon Nilai Housewife   JDR gave me an option to stay with my kids and work from home. I am glad to know that there are many job vacancy options that is suitable for me. An opportunity to housewife who has to quit work to take care of kids.Thank you JDR.

February 19, 2013 6:58:51 PM

ZURA kuala lumpur PELAJAR   SAYA PELAJAR SEPENUH MASA DI SEBUAH UNIVERSITI TEMPATAN DI MALAYSIA. SAYA MEMILIH ‘JOBDIRUMAH’ SEBAGAI MENGISI MASA LAPANG SAYA DENGAN SEBAIKNYA WALAUPUN SAYA MASIH LAGI BERGELAR PELAJAR. SAYA JUGA BERNIAT UNTUK MENJADIKAN PEKERJAAN INI SUPAYA DAPAT MENAMBAHKAN ILMU DAN PENGALAMAN DISAMPING UNTUK MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN. SEBAGAI PELAJAR JUGA, SAYA BOLEH MENGAPLIKASIKAN APA YANG SAYA TELAH BELAJAR DENGAN PEKERJAAN YANG BAKAL SAYA PEROLEH.

October 1, 2012 9:50:26 AM

Noor Faziana   Assalamualaikum dan salam sejahtera..disini noor nk terangkan serba sedikit tentang kelebihan jobdirumah.com..sebelum ni pun noor xpercaya jugak dengan laman web ni tapi bila diselidik dan dibaca berungkali baru la timbul rase percaya dalam hati.   Bagi surirumah, lepasan university, penganggur yang ingin menjana pendapatan sampingan boleh la mencube jobdirumah.com.   Jobdirumah ini bukan seperti laman web lain yang menyuruh kita menjual barangan tetapi jobdirumah.com ini sebenarnya kita bekerja dengan majikan yang ingin mengupah pekerja untuk membantu dalam menyiapkan kerja- kerja yang ada tanpa menggaji pekerja secara tetap.   Noor harap anda semua faham serba sedikit mengenai jobdirumah.com dan fungsi jobdirumah.com untuk mereka yang diluar sana yang masih mencari cara bagaimana ingin menjana pendapatan sampingan yang lain untuk menampung kos hidup yang semakin tinggi sekarang.   Ramai yang masih tertanya- tanya kenapa perlu membayar Rm 50.Anda kena faham pihak admin jobdirumah.com meminta wang pendaftaran sebanyak Rm 50 ini bertujuan untuk menampung kos- kos yang semakin tinggi sekarang dan ini semua berkaitan dengan kerja yang akan anda lakukan nnti dan ini juga memberikan kelebihan untuk kite kerana pihak jobdirumah akan menghantar senarai nama syarikat yang ingin mencari pembantu untuk menyiapkan kerja mereka terus ke email anda.   Oleh itu anda jagan risau kerana jobdirumah akan membantu anda menjana pendapatan sampingan tanpa perlu risau anda akan tertipu seperti yang sering berlaku sekarang.   Jobdirumah bukan seperti MLM atau lain- lain agensi kerana jobdirumah membantu anda berhubung dengan majikan yang ingin mencari pekerja tanpa anda perlu mencari sendiri.   Itulah serba sedikit yang boleh noor kongsikan dengan anda semua..Terima kasih dan selamat berjaya

November 8, 2012 5:02:18 AM

Nazirah Binti Hassan   Saya berminat untuk join “jobdirumah” adalah kerana dapat menambah sumber pendapatan keluarga saya.Selain itu, ” jobdirumah” membantu saya meningkatkan pencapaian kerja saya ke tahap yang lebih baik dan membantu mendisiplinkan diri saya menyiapkan tugasan pada masa yang ditetapkan.Di samping itu, saya mempunyai banyak masa untuk diluangkan bersama anak-anak kerana jobdirumah menyediakan tugasan yang mampu diselesaikan pada waktu yang singkat.   Ya, maklumat dan panduan “jobdirumah” sangat memberi manfaat kepada saya dalam mencari tugasan yang bersesuaian dengan kelayakan saya di samping membantu saya menyelesaikan tugasan sebaik mungkin.Berdasarkan maklumat dan panduan yang diberi oleh “jobdirumah” mengelakkan saya daripada ditipu oleh majikan yang tidak bertanggungjawab.   “Jobdirumah” secara langsung dan tidak langsung sangat membantu saya mengurangkan bebanan tanggungan keluarga saya kerana upah yang diberikan sangat lumayan serta memberi kebebasan kerja kepada saya kerana kerja boleh dilaksanakan pada bila-bila masa yang dikehendaki oleh kita sendiri.Kita sendiri yang menetapkan masa kerja kita. Kesimpulannya, “jobdirumah” adalah sumber pekerjaan yang terbaik untuk saya serta orang lain yang sukakan pekerjaan di rumah.”Jobdirumah” membantu saya menyelesaikan masalah kewangan hidup saya. Terima kasih “jobdirumah kerana memberi peluang kepada saya untuk menggunakan perkhidmatan anda.

Baiklah, anda sudah nampak bukan? jadi biar saya terangkan disini, siapakah yang boleh meyertai JDR ini?

Syarat Kelayakan JDR:

– Asas komputer & internet

– Microsoft Office (Words & Excel)

-Boleh menulis, membaca & fahami B.Inggeris

– Mempunyai Komputer/Laptop

– Akses ke talian internet

– 18 tahun keatas

– Boleh bekerja tanpa pengawasan

1.Anda wajib memahami bahasa english serta mahir di dalam menulis di dalam bahasa english. (memiliki english tahap A level dianggap sebagai bonus)

2.Anda mesti ada akaun paypal kerana segala komisen di bayar di dalam USD (kecuali untuk JDR)

3.Mahir di dalam menulis sebarang bentuk resume di dalam bahasa english.

4.Kesemua syarikat yang menawarkan peluang kerja kepada anda terletak di luar negara. so kesemua hasil kerja anda mestilah di dalam bahasa english.

5.Team JDR akan menghantar notifikasi di dalam alamat yang anda daftarkan untuk program JDR pada waktu pagi setiap hari. jadi anda tidak wajib memohon kesemua kerja di dalam satu-satu masa. anda boleh memilih tugasan yang anda minat sahaja.

6.Ingat, anda perlu bid resume anda untuk melayakkan pemohonan anda di dalam mata wang USD.

7.Sesuai bagi pesara-pesara, pekerja gomen,swasta,student,pekerja part time dan mereka yang mahir di dalam bahasa english sahaja.

Untuk info lanjut, sila layari:

http://rahsiajobdirumah.blogspot.com (copy dan paste ke browser)

Ad Reference ID: 22052863f71b4450

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to inquire about this ad.

Sponsored Ads

 • Ad 1
 • Ad 2
 • Ad 3
 • Ad 4